De moment normalitat a la Delegació del Govern a Tarragona, tot i l'aplicació del 155

L'aplicació de l'article 155 de la Constitució després de la declaració d'Independència de Catalunya, no ha provocat fins al moment cap efecte a la delegació i als serveis territorials de la Generalitat al Camp de Tarragona. El delegat del Govern ha anat a treballar amb normalitat, i no consta com a cessat. Pel que fa al vallenc Cèsar Puig, ha anat fins la seu d'Interior a Barcelona, d'on és secretari general. Diu que no es considera cessat.

La imatge d'aquest dilluns al matí a la delegació de la generalitat a Tarragona era aquesta, la del delegat Òscar Peris treballant amb normalitat al seu despatx, de la mateixa manera que la resta de funcionaris i càrrecs de la institució.

Un Peris que assegura que el govern continuarà treballant en els aspectes que li pertoca en tots els departaments del mateix. En aquest sentit manifesta que la delegació a tarragona no ha rbeut cap reuqeriment ni comunicació que digui el contrari. També assgeura que a l'únic comandament que es deuen és al sorgit de les darreres eleccions al Parlament.

A banda, el secretari general d'Interior, el vallenc Cèsar Puig, ha anat aquest matí a treballar al Departament d'Interior, a Barcelona, dient en declaracions als mitjans que no podia precisar quin seria el seu destí, però que no es considerava cessat.

En la mateixa situació que Puig es troben diversos càrrecs més de la Generalitat