Un pitxitxi confinat

És un dels golejadors més destacats de la història del Nàstic i ara és entrenador a la seva terra natal, a Navarra, tot i que el confinament el paeix ben a prop de la costa mediterrània. Santi Castillejo no s'atura mai i ens explica com planta cara a l'estat d'alarma.

500 quilòmetres separen Pamplona de Benicàssim, a Castelló, des d'on l'entrenador de l'Osasuna B afronta amb la família les setmanes més estranyes de la història contemporània del nostre esport. Castillejo aposta per rutines personals de jocs i activitats per conservar el to i els ànims. I treballa 'online', un parell de cops per setmana, amb el preparador físic i el segon entrenador per pautar què poden fer els jugadors des de casa. El filial vermell és setè al grup 2 tot i ser un recent ascendit. La temporada no s'enllestirà al terreny de joc.

La fotografia dels carrers buits és exactament igual que la que contemplem nosaltres cada dia. Una tranquil·litat forçada que, de retruc, facilita que l'antic entrenador i jugador de Nàstic i Reus Deportiu disposi de temps per estudiar i cercar jugadors de cara a la següent campanya. Avançar tasques que, en un mes d'abril qualsevol, quedarien arraconades pels entrenaments i els partits del cap de setmana.

Sense marge per desenvolupar el seu projecte a la banqueta del Nàstic l'any 2013 i també a la Segona B, va pujar anteriorment amb els reusencs i serà sempre recordat, especialment, per ser el pitxitxi del primer ascens grana a Segona del segle XXI