Gala Premi Mañe i Flaquer Nov 2021

Tarragona desinfecta les residències privades Sanitas i Les Alzines

L'estat de les diferents residències de gent gran repartides pel territori és una de les grans preocupacions que ens deixa la crisi del coronavirus. A Tarragona, l'ajuntament ha treballat aquests dies en la desinfecció interior de dos espais més.

Des de l'Ajuntament de Tarragona afirmen que estan fent un seguiment exhaustiu de l'estat de les residències de gent gran de la ciutat arran de la crisi del coronavirus. Ho fan posant l'objectiu en prioritzar la neteja, la desinfecció i la seguretat de tots els espais per tal de minimitzar riscos i contagis.És per això que el consistori tarragoní ha contractat una empresa especialitzada que aquest dimecres va començar a realitzar la desinfecció a l'interior de les residències de gent gran Les Alzines i Sanitas, on s'han oficialitzat diversos casos positius des de l'inici de la pandèmia.

També s'ha procedit a la desinfecció d'altres espais com la residència de discapacitats de Sant Salvador.Aquesta desinfecció es realitza amb producte viricida molt efectiu per eliminar la COVID-19 que es reparteix a l'ambient i també s'aplica polvoritzant les superfícies.Més enllà de la tasca de desinfecció de l'interior de les residències, aquest dijous els serveis de neteja municipals també estaven desinfectant els accessos al Pavelló del Serrallo amb màquines hidronetejadores que fan servir una dilució amb lleixiu.