La Sala Trono publica tres produccions pròpies més

Una setmana més, la Sala Trono Armanyà tirarà de videoteca per portar el teatre al sofà de casa a través dels seus canals de les xarxes socials. Seguint amb la iniciativa engegada amb l’inici del confinament aquest cap de setmana publicarà tres produccions pròpies més. En aquest cas tres d’actualitat, ja que en elles es preveia una pandèmia mundial.

La videoteca de la Sala Trono Armanyà té espai també per produccions pròpies de la productora tarragonina que, malgrat tenir més de deu anys, els moments actuals, han convertit en vigents. De fet, aquest cap de setmana, dins el cicle LaTronoACasa, que vol facilitar l’accés al teatre al públic que no pot omplir la sala tancada per l’estat d’alerta, les tres propostes ja preveien una pandèmia mortal.

La primera d’elles, la més antiga, de l’any 2009: "L’impossible” és publicarà aquest divendres a dos quarts de nou del vespre, coincidint amb l’horari habitual de la sala. Els tres protagonistes, Oriol Grau, Paloma Arza i Joan Negrié, es queden tancats en quarantena durant un curs en un institut de secundària.

Oriol Grau i Paloma Arza, en aquest cas acompanyats per Fermí Fernández, protagonitzaran, ja dissabte, la segona de les entregues del cap de setmana: "Bilderberg Club Cabaret". Una proposta del 2011 en què s’obren les portes a una reunió secreta de les persones més poderoses del món on es decideix el futur de la humanitat amb números de cabaret.

Una proposta revisada vuit anys més tard també amb Oriol Grau com a protagonista, aquest cop acompanyat per Albert Mora i Alexandra Palomo. "Les variacions Bilderberg" s’emetrà diumenge a dos quarts de set de la tarda. Serà la única de les propostes publicades que no es mantindrà al canal de youtube de la sala.