Perillen les festes de Sant Magí, Santa Tecla i el Concurs de Castells

La incertesa sobre la durada de l’actual confinament i, sobretot, sobre les mesures que caldrà prendre un cop hagi passat aquest en un retorn progressiu a la vida normal en àmbits com el cultural i de les aglomeracions de persones fan que l’Ajuntament de Tarragona treballi amb totes les possibilitats damunt la taula en referència a les festes de Sant Magí i de Santa tecla, així com altres esdeveniments culturals d’aquest 2020 com el Concurs de Castells.

Així ho ha reconegut aquest dimarts l'alcalde Pau Ricomà, qui ha deixat clar que totes les possibilitats estan obertes en aquests moments, però amb la preocupació que és molt possible que s'hagi de prendre decisions difícils.

En aquest sentit, es continua treballant des de la regidoria de festes per a tirar endavant els esdeveniments, però això si, sempre amb la incertesa de què serà el que es pugui acabar fent i el que no.

DECISIÓ AMB EL CONSENS DE LES COLLES

Pel que fa al Concurs de Castells, ha reconegut que una possible suspensió està damunt de la taula, en aquest cas sobretot lligada al desenvolupament d'una temporada que ara mateix penja d'un fil i que no permetria a les colles assajar i actuar amb normalitat. Una decisió, de suspendre o ajornar el certamen, que es prendrà sempre amb consens amb les colles.

I el primer gran esdeveniment cultural que sí que no es podrà dur a terme amb normalitat serà la diada de Sant Jordi del 23 d'abril. Des del consistori ja treballen per a poder mantenir l'esperit de la diada encara que sigui de manera virtual.