Els pastissers de Tarragona reparteixen mones per mantenir la tradició tot i el confinament

Setmana Santa atípica en tots els sentits. Fins i tot per no poder celebrar tradicions tan boniques com que els padrins entreguin la seva mona a les filloles i fillols. Amb l’objectiu de fer feliços els més petits de casa el gremi de pastissers de Tarragona s’ha reinventat i està portant les mones a les cases. La idea va sorgir després d’una conversa amb l’alcalde de Tarragona.

Tot i això, el sector assegura que serà una campanya perduda. Tot i tenir diverses comandes tindran pèrdues perquè les mones seran més petites de l’habitual i per l’esforç extra que els suposa el repartiment. Per això fan també una crida a celebrar aquesta tradició durant la segona Pasqua que serà l’1 de juny. Més enllà els pastissers de Tarragona es mostren satisfets de la rebuda que ha tingut aquesta campanya.

FOTOS A LES XARXES

El gremi fa una crida a totes les famílies a compartir les imatges de les nenes i nens amb les seves mones, sobretot per mostrar el seu somriure. Els pastissers diuen que aquest seria el dolç que més feliços els faria.