L'oposició s'apropa al govern tarragoní per fer front a la crisi del coronavirus

El ple de l'Ajuntament de Tarragona de la setmana passada va presentar una imatge inèdita, va ser el primer ple telemàtic de la història de la ciutat amb tots els regidors participant-hi des de casa seva. Gairebé tant excepcional com la unitat al plenari i la predisposició de l'oposició de col·laborar amb el govern municipal.

El principal partit de l'oposició, el PSC, reconeix haver estès la mà al govern Ricomà en aquest context de crisi sanitària i social. Els socialistes remarquen que en aquests moments cal sumar esforços, però no amaguen certes preocupacions per l'impacte econòmic del coronavirus i es pregunten pel suport que rebran les famílies vulnerables i els comerços.

També comparteix l'argumentació el grup de Ciutadans que parla de lleialtat i unitat en aquests moments durs, mentre diuen donar suport a les mesures econòmiques que l'Ajuntament pugui adoptar per als establiments comercials i empreses.

Caldrà veure un cop acabat aquest episodi del coronavirus, si en totes les iniciatives que s'hauran de posar sobre la taula per recuperar econòmicament la ciutat el govern podrà tenir el suport dels dos principals partits de l'oposició.