El Nàstic sempre guanya a Lugo en Lliga

L'últim duel entre tots dos equips va ser a la Copa i al Nou Estadi, amb victòria visitant als penals. Però en Lliga el Nàstic sempre s'ha imposat a l'Anxo Carro: 2-3 i 0-3 les últimes dues temporades. Aquest dissabte a les 16 hores, a mantenir l'estadística.

Ells ja saben què suposa guanyar a l'Anxo Carro perquè sempre ho han fet. Molts són nous, però el pes del passat recent juga a favor d'un Nàstic que visita el camp del segon classificat de la Lliga i que només ha perdut un partit al seu estadi. El conjunt gallec porta 20 punts, 9 més que un Nàstic que empata amb la zona de descens a la Segona B amb un partit menys, el que disputarà dimecres vinent contra el filial del Barça. El Lugo és la sorpresa de la Lliga.

Brugui, del segon equip, va entrar a una llista de 19 homes sense cap dels lesionats. Així, homes importants les últimes setmanes com Uche, Tejera i Eddy Silvestre seran baixa, a més del sancionat Abraham Minero. La tornada de Maikel Mesa facilita una opció més en atac, on Juan Delgado acompanyarà Manu Barreiro en punta. El Lugo-Nàstic es disputarà aquest dissabte a les 4 de la tarda.