L'Ajuntament de Tarragona defensa l'escola catalana

I en relació també a la situació política que viu Catalunya i Espanya. El Ple de Tarragona ha aprovat una moció en defensa de l’escola catalana com a eina de cohesió. Ha estat presentada pel PSC, Esquerra, el PDeCAT, la CUP, Iniciativa i Units per Avançar.

Expressar el suport de l’Ajuntament de Tarragona al model d’escola catalana que fomenta la immersió lingüística, la cohesió social i que inculca un pensament crític a tots els alumnes. Aquests són els principals punts de la moció que s’ha aprovat al Ple de Tarragona i que ha estat presentada pel PSC, Esquerra, el PDeCAT, la CUP, Iniciativa i Units per Avançar arran de les crítiques que ha rebut l’escola catalana arran de la situació política que es viu entre Catalunya i Espanya.
Ciutadans ha votat en contra de la moció i ha reiterat que el model català adoctrina a favor de l’independentisme, és per això que ha mostrat unes imatges al Ple on es veien aules amb estelades. El PP també ha votat en contra tot i que asseguren que el partit està a favor del model d’escola catalana.
El PSC, el grup més gran que ha presentat la moció ha fet una crida a tots els partits a continuar treballant pel sistema educatiu català que hi ha actualment.
A banda de defensar el sistema educatiu català l’escrit també posa en valor la feina de tota la comunitat educativa.