Rodri: "Ens hem d'identificar per la lluita i l'entrega"

El Nàstic haurà d'aprendre a jugar sense Uche, dissabte al camp del Lugo, el segon classificat de la Lliga. L'equip viatja avui mateix amb una plaga de baixes inèdita aquesta temporada. Mentrestant, Rodri llença un avís: la plantilla ha de recuperar el caràcter de l'època de l'ascens a Segona.

La majoria de les baixes del Nàstic són titulars habituals a l'equip, no pas a Galícia on Rodri ha de resoldre el trencaclosques més complicat des que va arribar a la banqueta, tant pel que fa a l'onze inicial com per les opcions de banqueta. O no, perquè les absències facilitaran al màxim la llista del tècnic.

Juan Delgado serà l'acompanyant de Barreiro en punta. L'altra opció és Stephane Emana, que avui no ha entrenat, coix, per un cop a la Copa Cataluya. De Delgado n'espera moltíssim Rodri.

També espera una resposta de la resta de l'equip. Considera l'entrenador que el Nàstic ha de recuperar el caràcter de la primera època a Segona Divisió. El Lugo és la sorpresa de la temporada, segon classificat i en places d'ascens, amb tan sols una derrota com a local. L'entrenador és Francisco, que l'any passat va baixar a la Segona B amb l'UCAM per culpa justament del Nàstic.

Uche i Tejera tenen opcions d'arribar al partit de dimecres contra el Barça B. No pas Eddy Silvestre que, això sí, rebaixa el grau de la seva lesió i podria tornar en 15 dies. A Lugo tampoc hi seran Omar Perdomo, Djetei, Dongou i Abraham, sancionat aquest últim per doble groga.