Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

La Cambra de Propietaris alerta que els lloguers s'han de continuar pagant

Des de la Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona manifesten que tot i el decret de l'estat d'alarma, i el tancament de negocis i establiments de tota mena, en cap cas aquest decret contempla l'obligació dels propietaris de locals, de negocis o d'habitatges d'acceptar o assumir l'impagament dels lloguers durant la vigència de l'estat d'alarma.

S'OFEREIXEN COM A MEDIADORS

És per això que creuen que ens trobem davant d'una situació en què la negociació entre les dues parts es converteix en fonamental i des de la Cambra s'ofereixen com a mediadors per a poder arribar a acords sobre el manteniment dels lloguers, la rebaixa de les quanties o l'exoneració de pagament temporal d'aquests. Creuen que cada situació és diferent i que existeixen diversos escenaris per fer-hi front.

En qualsevol cas, des de la Cambra també adverteixen que en cap cas l'arrendatari pot ometre el pagament del lloguer de manera unilateral, ja que això obriria la porta a engegar un possible procés de desnonament un cop represa l'activitat judicial després de la crisi actual. També remarquen la importància que qualsevol acord al qual arribin propietari i llogater consti per escrit per a aclarir futures reclamacions de les dues parts.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ