Juanma Pavón és el nou entrenador del filial del Nàstic

Nascut a Huelva fa 42 anys, Pavón té experiència a la banqueta del Recreativo, a qui va dirigir en dues etapes diferents, tant a la Segona (2015) com a la Segona B (16-17). Substituirà Edu Vilchez, que s'incorpora definitivament al primer equip grana.

Aposta sorpresa per a la Pobla de Mafumet, que comptarà amb un desconegut al territori com a cap visible del seu cos tècnic. Juan Manuel Pavón Domínguez va formar-se com a futbolista al mateix Recreativo de Huelva per continuar a plantilles de la Segona B com l'Algesires, el Racing Portuense, l'Alcalà i el Badajoz. L'hivern del 2014 i després de dirigir el juvenil del degà del futbol, va assumir puntualment el càrrec del primer equip i en substitució de José Luis Oltra per la mala dinàmica de resultats. Després de 5 partits, va ser rellevat pel portuguès José Rodríguez.

Dos anys després i ja a la Segona B, va ser l'escollit com l'alternativa d'Alejandro Ceballos al Nuevo Colombino i acabant la temporada amb números correctes i evitant el descens malgrat la complexa situació econòmica i social del club. Ara, sense club, accepta la proposta d'un Emilio Viqueira que el coneix de la seva etapa andalusa i que apostarà per Dani Vidal, fins ara entrenador del juvenil B, com a mà esquerra del nou líder de la Pobla de Mafumet. Un filial en ratxa a la Tercera Divisió i que diumenge rebrà a casa el Prat.