Les farmàcies continuen sense mascaretes, alcohol o gels desinfectants

A les farmàcies l’abastiment de medicaments està assegurat. Això sí, mascaretes, alcohol o gels desinfectants, cap ni un. Tot i això, els professionals farmacèutics continuen treballant amb normalitat i resolent els dubtes que sorgeixen a la població.

Aquesta és una de les imatges habituals que trobem quan anem a comprar als supermercats o a les farmàcies. Cues de gent fora dels establiments, respectant les mesures de seguretat bàsiques per evitar la propagació del coronavirus.

Les farmàcies continuen treballant amb normalitat i amb un abastiment assegurat. No obstant això, els productes més demandats ara, com mascaretes, alcohol o gels desinfectants cap ni un.

SI TENS CAP DUBTE CONSULTA AL FARMACÈUTIC

Com que encara no existeix cap medicament específic pel coronavirus, els productes més demandats són els analgèsics per fer front als símptomes de mal de cap, els dolors musculars i cansament, o per abaixar la febre. Les farmàcies s’han convertit en espais per obtenir informació contrastada i verificada.

Les farmàcies es van adaptant a la situació i a la realitat que va canviant. En els darrers dies han augmentat la neteja dels espais comuns i dels instruments de pagament amb targeta, que durant aquesta crisi ha incrementat. Els farmacèutics també demanen a la població que es quedi a casa per evitar la propagació del virus.