Neix un festival per Instagram amb concerts de músics tarragonins

El confinament convida a reinventar-se. Això si s no és el que pensa el món cultural, que ara tira de xarxes socials per arribar al públic. És el cas d'una iniciativa que vol posar en valor el talent d'artistes del Camp de Tarragona a través d'un festival en què els artistes actuaran durant mitja hora en directe a través d'Instagram. Serà aquest cap de setmana, de divendres a diumenge i per les tardes.

ROBA ESTESA I MARIA JACOBS, ENTRE ELS ARTISTES

S’hauran de fer des de casa, confinats, però els concerts no pararan. Escoltar artistes del Camp de Tarragona com Roba Estesa o la vallenca Maria Jacobs, per exemple, serà possible a través de les xarxes gràcies a la iniciativa joemquedoacasatgn.

Es tracta d’una proposta de festival amb actuacions en directe a través d’Instagram que han impulsat el productor audiovisual David Torrente i la dissenyadora gràfica Maria Pinyol.

ACTUACIONS DURANT TOT EL CAP DE SETMANA

Els concerts es podran seguir a través d’Instagram al hastag #joemquedoacasatgn i tindran lloc tot el cap de setmana entre cinc i vuit de la tarda de divendres a diumenge.