Tarragona habilita el pavelló del Serrallo per a persones sense sostre

 

Confinar-se a casa és una de les principals directrius que emanen de l'estat d'alarma per combatre el coronavirus, però no tothom té les mateixes facilitats per complir amb aquestes restriccions, directament perquè hi ha persones que no tenen on trobar refugi. L'Ajuntament de Tarragona vol donar resposta a les persones sense sostre i per això ha habilitat un alberg d'emergència per a una trentena d'usuaris al Pavelló Municipal del Serrallo per donar cobertura a un col·lectiu vulnerable i garantir-los l'accés als àpats diaris.

UNA TRENTENA DE LLITS

Al parquet del Serrallo s'hi han habilitat 29 llits respectant les distàncies mínimes per garantir les normes bàsiques de seguretat i higiene. Als usuaris que hagin de passar el confinament en l'interior del pavelló, també se'ls fa entrega d'un kit d'higiene i poden fer ús dels lavabos i dutxes de les instal·lacions esportives.

ELS INFANTS AMB AUTISME PODRAN SORTIR AL CARRER

D'altra banda, l'Ajuntament segueix treballant per evitar la circulació de persones per la via pública. Durant el dia d'ahir, la Guàrdia Urbana va denunciar 27 vianants que no complien les mesures de confinament.

Ara bé, s'adoptarà una excepció per facilitar que els infants amb trastorn de l'espectre autista puguin sortir al carrer. Quan siguin casos d'extrema necessitat, podran sortir acompanyats d'una sola persona i respectant les mesures de distanciament social. També hauran de dur a sobre un document acreditatiu sobre el seu trastorn.