Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

S'ajorna la celebració de Sant Jordi i s'estudia fer-la abans de l'estiu

La festa de la rosa i el llibre és un altre dels grans esdeveniments multitudinaris que es veuran afectats per la crisi sanitària provocada pel Covid-19. La Cambra del Llibre, formada per llibreters, editors, impressors i distribuïdors, ha decidit ajornar la diada. No hi hauran signatures d’autors ni paradetes atapeïdes al carrer, ni multituds passejant-se entre elles amb llibres i roses a les mans. Tampoc saben encara els llibreters si durant aquella jornada podran obrir les llibreries, ara tancades com a mesura preventiva per contenir el contagi del coronavirus.

ES PENSA EN UNA ALTRA DATA

Precisament, per minimitzar l’impacte de la caiguda de vendes, el sector dels llibreters veuria amb bons ulls que la Diada de Sant Jordi es pogués celebrar abans de l’estiu. És un desig, però també una necessitat.

Mentre esperen aquest dia, els llibreters, afectats directament pel confinament, no facturen. Les llibreries estan tancades i, en el cas de la Capona, per exemple, ni tant sols utilitzen el servei de venda on-line.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ