Baixa l'afluència de compradors al Mercat Central de Tarragona

La gent ha assumit que l'avastiment d'aliments està garantit. Això i el confinament de la població han fet reduir notablement el nombre de compradors.

L'afluència al Mercat Central de Tarragona ha baixat respecte a la setmana l'anterior. Els compradors han entès que el subministrament d'aliments està garantit i han tornat a la racionalitat després d'uns dies previs a l'estat d'alarma, que els paradistes qualifiquen de bogeria.

VENEDORS AMB GUANTS I MASCARETES

Les parades presenten un aspecte molt similar a qualsevol altre dia molt abans que aparegués el coronavirus en les nostres vides. Les caixes de fruites i verdures són ben plenes de la mateixa manera que ho estan també les que fan de llit gèlid al peix. El mateix que succeeix amb la carn, l'aviram i d'altres productes. Diferències? Doncs les trobem en els plàstics transparents que protegeixen el gènere a mode de mampara improvisada. També en els guants que porten els paradistes, tot i que alguns ja tenien per costum portar-ne, i, especialment, les mascaretes.

Ja sigui perquè la població s'ha pres seriosament el confinament o perquè ja hem entès que el menjar no s'acabarà, el mercat registra una afluència de compradors molt baixa i ara, fins i tot, costa de vendre un producte que continua arribant amb normalitat a les parades i amb les quantitats habituals.

HORARI NOMÉS DE 9H A 16H

Amb motiu de l'alarma, el mercat ha variat el seu horari habitual obrint a les 9 del matí i tancant a les 4 de la tarda. Els paradistes confien que la gent continuï comprant al mercat de manera habitual malgrat les restriccions i es puguin mantenir totes les parades obertes i, sobretot, amb activitat.