L'última producció de la Trono, nominada a quatre premis Butaca

Millor espectacle, millor direcció, Jordi Prat, millor actriu protagonista, Rosa Boladeras, i millor vestuari. Són les quatre nominacions als premis Butaca a què opta l’espectacle “Els tres aniversaris”, l’última producció de la Sala Trono, la primera del col•lectiu des del tancament de la seva sala al públic.

Sense la Sala Trono com a espai d’explotació, la companyia tarragonina s’ha hagut de reinventar per promoure un espectacle nascut de la col•laboració dels Ajuntaments de Tarragona, Valls i Reus, i la complicitat del teatre de Salt i la sala Villaroel, on va fer temporada entre el 5 de maig i l’1 de juny. L’obra, de la dramaturga alemanya Rebekka Kricheldorf s’emmiralla en les Tres germanes de Txékhov i suposa un retrat contemporani i amb tocs de comicitat d’una generació que es troba insatisfeta, tot i tenir eines per aconseguir la felicitat.

Les votacions del premi Butaca són populars. Per això, des de la Trono es fa una crida a la participació.

Els Premis Butaca, guardons de referència del món del teatre a Catalunya des de l’any 1995, arriben enguany a la 23a edició. La gala tindrà lloc al Mercat de les Flors de Lleida el 27 de novembre.