Sergio Tejera i Eddy Silvestre, baixa per 2 i 4 setmanes, respectivament

Males noticies a la infermeria grana. La lesió d'Eddy Silvestre produïda durant la derrota de diumenge davant l'Alcorcon al Nou Estadi el deixarà fora fins pràcticament el mes de desembre. 15 dies jugarà l'equip, també, sense Sergio Tejera. A més, Uche és dubte per dissabte a Lugo.

I sort perquè podia haver estat pitjor pel que s'aprecia a la imatge en què Eddy Silvestre es produeix la lesió. Un mal gest amb afectació muscular (elongació lleu) però no pas al genoll. Silvestre va arribar al Nàstic a la recta final del mercat de fitxatges de l'estiu i ha disputat 5 partits de Lliga, 2 d'ells com a titular. Des de l'arribada de Rodri sempre ha entrat de suplent i tan sols contra el Granada, el Còrdova i l'Alcorcon.

D'altra banda, Sergio Tejera pateix un trencament als isquiotibials que el deixarà sense jugar durant 15 dies en què els grana disputaran 3 compromisos. Mnetrestant, Uche també pateix una elongació als isquiotibials però més lleu que la de Silvestre. La seva presència com a titular a Lugo sembla complicada. Tornarà, en canvi, el fins ara lesionat Maikel Mesa, mentre que Abraham serà baixa per sanció.