Tarragona suspèn tots els actes multitudinaris

Seguint les indicacions de la Generalitat, l'ajuntament de Tarragona ha suspès tots els actes amb un aforament superior a les 1.000 persones. No hi haurà mercadets com el de Bonavista, Torreforta o el de la plaça del mercat, tampoc espectacles culturals en equipaments municipals i es tanquen les llars de jubilats. L'alcalde ha signat un decret on es recullen totes les mesures.

Les primeres decisions les ha pres aquest dimarts la nova comissió sobre el risc epidemiològic de l'Ajuntament de Tarragona, presidida per l'alcalde Pau Ricomà i de la que formen part quatre regidors més del consistori tarragoní així com el secretari general de l'Ajuntament.

D'aquesta manera el primer decret suspèn tots els actes tant públics com privats, organitzats a la ciutat de Tarragona que tinguin un aforament superior a 1.000 persones o inferior, però limitant l’aforament a un terç de la seva capacitat, seguint les mesures ja avançades des de la Generalitat aquest mateix dimarts.

Aquesta suspensió temporal afecta al Mercadet de Bonavista dels diumenges, els mercats dels dimarts i dijous ubicats a la plaça Corsini, el mercadet de Torreforta, els espectacles culturals en equipaments municipals i als Tres Tombs, que s’havia de celebrar aquest diumenge.

També s'ha pres de tancar les Llars de Jubilats de la ciutat i la Biblioteca de Torreforta, així com la totalitat de les activitats dels Centres Cívics o l'Espai jove Kesse entre d'altres. Tot per afrontar una situació de prevenció de l'arribada de la infecció a la ciutat.

També la Diputació de Tarragona ha suspès totes les activitats en espais de la institució que impliquin una concentració significativa de persones durant un període de 15 dies prorrogables

Entre aquests destaca el Cicle de Muntanya de la Diputació i el cicle de Cinema en VO organitzat per la Fundació Catalunya la Pedrera, que queden ajornats fins a propera data.