La germandat de Jesús de Natzaré aposta per apropar la Setmana Santa als més petits

Per aquest motiu, els natzarens han presentat el llibre "Un timbal de contes" ha comptat amb la participació de deu escoles de la ciutat i de la il·lustradora Ester Maixè.

La música de la banda infantil de cornetes i tambors de la germandat de Jesus de Natzaré de Tarragona va donar la benvinguda als assistents que van omplir l’església  de Sant Miquel del Pla en un acte en què els infants es van convertir en protagonistes. S’hi presentava el llibre “Un timbal de contes” que recull diversos relats vinculats a la Setmana Santa de Tarragona. L’obra s’ha realitzat en col·laboració amb mestres de deu escoles de la ciutat i la il·lustradora Ester Maixé i té com a objectiu crear un material divulgatiu que apropi els infants als valors de la Setmana Santa.

Durant l’acte de presentació del llibre, amenitzat pel mag Òscar Vallhonrat, diversos alumnes de les escoles que han participat en la elaboració del treball van llegir fragments del llibre i van oferir un petit retrat dels valors patrimonials i espirituals que s’hi exposen.