Pla de xoc per salvar el comerç al centre de Tarragona

La crisi econòmica i els canvis de tendències a l’hora de fer les compres han provocat que molts comerços hagin abaixat la seva persiana aquests últims anys. La situació ha deixat zones força tocades com per exemple el centre de Tarragona. Ara comerciants i Ajuntament volen fer un canvi de tendència. Per això s’han unit conjuntament per primera vegada per impulsar una campanya de dinamització.

Cada segon dissabte de mes es faran diverses accions per donar vida en aquesta part de la ciutat, no només al carrer, sinó que cada comerç organitzarà en el seu interior activitats. Des del sector es valora molt positivament, tot i la situació difícil que diuen viu el sector, es mostren esperançats per fer una transformació.  

La campanya és un punt de partida per començar a canviar diversos aspectes. Entre altres accions també s’ha rebaixat la tarifa del pàrquing de plaça Corsini i en un futur es vol tallar carrers al trànsit de vehicles per fer espais més pacífics i impulsar més accions.

La primera activitat serà aquest dissabte. S’organitzarà un dinar popular aprofitant el menjar que sobri al Mercat aquell dia.