Creu Roja farà 8.000 trucades a Tarragona per difondre mesures de prevenció del coronavirus

Creu Roja ha posat en marxa una campanya de trucades a la gent gran per prevenir el coronavirus entre el que es considera un dels col·lectius de risc. Voluntàries de l'organització faran trucades diàriament als seus usuaris per conèixer com és troben, però especialment per adreçar-los diversos consells per prevenir la propagació del virus. 

En els pròxims dies espera fer unes 8.000 trucades a Tarragona. És una campanya telefònica que ha engegat arreu de Catalunya per difondre mesures preventives i de protecció davant de la propagació del coronavirus entre la gent gran.

Des dels centres de contacte locals, Creu Roja farà aquestes trucades per interessar-se per l’estat dels seus usuaris i, al mateix temps, se’ls adreça diversos consells de salut. D’una banda, extremar les mesures d’higiene i, de l’altra, difondre el telèfon 061 de CatSalut com a canal per resoldre dubtes i rebre una primera atenció sanitària a distància. A més a més, la institució humanitària també està fent altres accions de sensibilització, com per exemple xerrades i el repartiment de materials explicatius. També ha engegat un curs en línia gratuït adreçat a tota la ciutadania sobre les mesures per prevenir la propagació del COVID-19.