Enèmic íntim a la Copa Catalunya

Ivan Moreno és sinònim de Nàstic tot i que viu la seva quarta etapa com a tècnic del Vilafranca, següent rival dels tarragonins. És la cara més sentimental dels 1/4 de la Copa Catalunya d'aquest dimecres.

L'exfutbolista del Vila-seca, Josep Ramon Sardà, va propiciar in extremis la victòria del Vilafranca d'aquest cap de setmana, que permet allargar la bona dinàmica d'un equip que suma tres victòries seguides. Malgrat el mal inici de Lliga a Tercera, Ivan Moreno ha recuperat el millor to d'un equip humil però que ha disputat el playoff d'ascens les últimes dues temporades. El llistó és alt.

Ivan Moreno va dirigir la Pobla del 2012 al 2014, i el juvenil just abans, també durant dues temporades. Des de la distància segueix l'actualitat del Nàstic i perfila com tenir opcions de victòria i als quarts de final de la Copa Catalunya. Ivan Moreno i Rodri ja s'han enfrontat anteriorment

Un Vilafranca que compta amb tres jugadors amb passat grana: Eric Via, Abel Rita i Víctor Oribe. El Vilafranca-Nàstic es jugarà demà dimecres a dos quarts de nou del vespre.