Nàstic - Mestalla (2-1)

El vídeo resum complet d'una remuntada que allunya la plaça de promoció per la permanència a sis punts i que situa coll avall l'objectiu principal dels de Toni Seligrat.

Musah va avançar els visitants poc abans del descans (40'), trencant el cantó defensiu esquerre del Nàstic per batre Bernabé. Al minut 48, però, Castro desvia una centrada de Bonilla per marcar involuntàriament l'1 a 1. De nou Bonilla, ara a pilota aturada, va iniciar l'acció en què Rueda aprofita un rebot dins l'àrea valencianista per capgirar el marcador i situar el Nàstic amb 31 punts en 27 jornades. L'atzar va somriure a favor dels tarragonins que van fregar la derrota en l'acció prèvia i quan Escobar falla sol davant Bernabé.

Un partit en què Pol Domingo al darrere i Thomas Amang en atac van ser les dues sorpreses de l'onze inicial de Seligrat; Pereira va arrencar des de la banqueta de la mateixa manera que Fausto Tienza, que acaba de superar unes molèsties físiques. El següent compromís del Nàstic l'acostarà al camp de La Nucía, serà diumenge a les 18 hores.