El nou restaurant a l’antic Tòful de Mar de la platja Llarga obrirà abans de Setmana Santa

Així serà La Sardineta. És el nou restaurant que s’està instal·lant a l’antic local on estava el Tòful de Mar a la Platja Llarga de Tarragona. Està previst que obri abans de Setmana Santa. Per això des de fa unes setmanes els operaris realitzen obres per deixar-lo a punt.

S’estan actualitzant sostres i parets que a causa de la proximitat amb el mar estaven en males condicions i amb humitats. També, han aprofitat per millorar l’espai en general i les instal·lacions elèctriques i de gas. A més, es treballa per adequar l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

La Sardineta oferirà productes relacionats amb el mar i una varietat d’arrossos, uns productes de proximitat que segons l’empresa estan en sintonia amb l’espai. El gerent de l’establiment confessa que era client de l’antic Tòful. És per això que el fa especialment il·lusió aquest nou projecte.

El local consta d’uns 700 metres quadrats pels quals l’empresa haurà de pagar prop de 60.000 euros anuals en concepte de cànon de la licitació.

El Grup Neptuno va guanyar el concurs de licitació del local el juliol de 2019. Abans, el 2018, el Tòful de Mar va tancar les seves portes en expirar la concessió de deu anys. Va ser llavors quan el Departament d’Economia va publicar un nou concurs.