La Jove de Tarragona apunta a repetir a Sant Fèlix

El cartell de la Diada de Sant Fèlix del 30 d'agost a Vilafranca del Penedès sembla decidit més aviat que mai i suposaria, a manca de confirmació oficial, la repetició del de l'any passat, amb les dues colles de Valls i la Jove de Tarragona com a colles convidades.

Segons ha pogut saber TAC12, els administradors de la Festa Major vilafranquina ja han comunicat als Minyons de Terrassa, la quarta colla en disputa per ocupar les tres places que acompanyen als Castellers de Vilafranca, que enguany no seran a la plaça de la Vila el 30 d'agost. Una decisió que obre de bat a bat les portes a la colla del Cós del Bou, que hi actuaria per cinquena vegada i per primer cop dos anys consecutius.

Una diada de Sant Fèlix que es preveu molt més plàcida en la seva prèvia que l'any passat, quan dues de les colles, Joves de Valls i Jove de Tarragona van fer dubtar fins al darrer moment la seva presència pel desacord amb les altres dues colles al voltant de la retransmissió televisiva. Un conflicte que tot apunta que enguany perdrà el protagonisme de les darreres temporades.