22 andròmines participen en la tradicional Baixada del Pajaritu

Arriba el carnaval a Tarragona i amb ell un dels actes més tradicionals, esperats i divertits: la Baixada del Pajaritu. És la quinzena baixada, la quarta organitzada per la Jove de Tarragona, que se celebra a la ciutat. La gresca i la disbauxa van estar presents en un dels actes que manté el sentit crític i reivindicatiu del carnaval.

Com és habitual, moltes persones es van apropar per gaudir de l’espectacle. A més, un jurat format per gent del barri va puntuar les andròmines. Ja sigui per la crítica que expressen, pel disseny o per les seves habilitats. Van participar persones com l’Abel, de Sant Pere i Sant Pau, que repeteix per quart any; o l’Emma, que va pujar al tren de la reivindicació; o la Laia que, simplement, va traslladar la barbacoa del cap de setmana a la Baixada Peixateria.

Alguns van baixar ràpidament, altres més lents... o fins i tot, alguns, no van poder acabar la baixada... Finalment, l’Euromed de Tenfé, amb el lema ‘Tarragona perd el tren’, va aconseguir el premi a la crítica i la sàtira; la Mulassa, va guanyar el premi al millor disseny; Komando Kanalla, el segon millor disseny. El premi a la millor baixada va ser per Gasparini Club i la baixada més desastrosa per Sant Paulí.