Una mobilització ciutadana per sota de les expectatives tanca la vaga de la química

La jornada de vaga a la química va acabar amb una mobilització ciutadana en forma de manifestació que va reunir menys participants del que s'esperava. 

Sensació agredolça pel que fa la mobilització la que va deixar la jornada de vaga d'aquest dimecres a la indústria química. Després de l'e`xit rotund de l'aturada a les plantes químiques, que els sindicats van xifrar en el 100 per cent a les grans empreses, la manifestació ciutadana de la tarda no va acabar de complir les expectatives de participació creada. Una marxa que va reunir 1.600 persones segons la Guàrdia Urbana i unes 3.000 segons els organitzadors 

Una marxa que va tenir en els veïns juntament amb els sindicats ocupant els llocs principals darrera de la pancarta que reclamava més seguretat, informació i coordinació. Unes reclamacions que els sindicats demanen posar ja damunt la taula de les administracions i de la indústria química.

Al final de la mobilització, en el manifest consensuat per totes les organitzacions convocants, es van posar de manifest tota una sèrie de reclamacions que ja han estat traslladades des del territori a les administracions competents.

Des de les diferents organitzacions no han descartat noves mobilitzacions si no s'obtenen respostes en les properes setmanes.