Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

L'oposició critica el gir sobtat del govern en el pla parcial del Mas d'en Sorder

L'anunci del govern ha despertat crítiques des de l’oposició pel canvi de rumb sobtat. PSC i Ciutadans justament assenyalen la incongruència de l’executiu local d’haver plantejat l’aprovació definitiva del pla parcial dijous passat en la comissió informativa i que ara es faci enrere i vulgui aturar el projecte. Pels socialistes, és un exemple més de la fragilitat del govern en minoria de Ricomà i de la seva falta de model.

Tant des del PSC com des de Ciutadans, s’insisteix en què el projecte era una bona opció per protegir el Mas d’en Sorder i evitar l’esfondrament de la cúpula modernista. Des de la formació taronja, veuen interessant el plantejament de nou habitatge pel fet de ser una oferta diferent. Qualifiquen de poc seriós que amb tots els informes favorables es vulgui paralitzar el projecte.

També des de la CUP llencen crítiques al govern per la seva falta de model clar, en aquest cas, per revertir els plantejaments urbanístics establerts al POUM. En qualsevol cas, però celebren que s’hagi pogut aturar l’aprovació definitiva i destaquen el paper que hi han tingut les entitats ecologistes.

Des de Junts per Tarragona també validen el darrer pas del govern, ja que consideren que el pla del Mas d’en Sorder no cohesiona la ciutat i que no respon a l’actual demanada d’habitatge.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ