Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

Ciutadans portarà al ple un paquet mesures per dinamitzar el comerç de Tarragona

Ciutadans portarà al ple municipal d'aquest divendres un paquet d'accions per dinamitzar el comerç local. En total, han posat sobre la taula 23 punts que enllacen l'àmbit comercial amb el turístic i patrimonial. Insisteixen en la declaració de municipi d'interès turístic perquè els comerços puguin obrir els diumenges en temporada de creuers i l'abaratiment dels aparcaments.

D'altra banda, plantegen campanyes de promoció a la ciutat, també portes enfora perquè Tarragona pugui ser coneguda internacionalment. A més a més, consideren que la ciutat necessita un calendari anual amb campanyes de moda, bellesa i música, com també impulsar l'oci nocturn a la zona del port esportiu. Volen que la ciutat sigui un pol d'atracció comercial i lamenten que l'Ajuntament no executi un pla d'acció per aconseguir-ho.

El grup municipal de Ciutadans també presentarà una moció amb propostes per reduir el nombre d'atropellaments de vianants a la ciutat.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ