Tarragona veu els últims castells de la temporada

La temporada castellera ja ha finalitzat pel que fa diades a la ciutat de Tarragona. La Jove va tancar la seva gran temporada completant la tripleta màgica a la Diada de l'Esperidió, mentre que els Xiquets van continuar treballant per Tots Sants amb la clàssica de vuit i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van tancar temporada amb castells de set

I on sí es van veure els últims castells de la temporada aquest cap de setmana va ser a la ciutat de Tarragona. Dissabte, en una diada també marcada per la reivindicació política, la Colla Jove posava punt i final al seu gran any amb una actuació més plàcida del previst a causa de les baixes sorgides de l'actuació de Santa Teresa. Així les coses, els del Cós del Bou van tancar temporada amb una altra tripleta màgica, a la que van sumar el pilar de set folrat. Ara la gran incògnita lila és la continuïtat al capdavant del seu cap de colla Aleix Bordas, que tanca el seu mandat de dos al front de la Colla Jove.

En la mateixa diada va destacar el primer 3d9 amb folre carregat de l'historial dels Castellers de Sant Cugat, que van completar la seva millor actuació amb el 5d8 i el 2d8 folrat. La diada la van completar els Nens del Vendrell amb el 5d8 com a millor castell i els castellers de la Vila de Gràcia amb el 2d8 amb folre coma castell més destacat.

I diumenge va ser el torn per la diada de final de temporada dels Xiquets de Tarragona, que va canviar de data per no coincidir amb les mobilitzacions de dissabte a la tarda. En aquesta els matalassers van completar la clàssica de vuit, havent de descartar un possible intent de castell de 9 i fent un intent desmuntat del 4d8 amb l'agulla, a deu dies de la diada de Tots Sants.

Sí que van finalitzar la temporada uns castellers de sant Pere i sant Pau que van optar per castells de la gamma alta de set i el pilar de 6.