El velòdrom de Camp Clar estrenarà patinòdrom aquest curs

A l'espera de l'aprovació plenària, serà el complement d'un espai destinat també per a ciclistes i que, tres anys i mig després, ha reobert les portes.

Inaugurat l'agost del 1983, el velòdrom recupera l'activitat perduda durant la primavera del 2016 i amb motiu de les obres d'adequació com a seu dels jocs de boles de Tarragona 2018. Ara, no només serà la llar dels valors de la Federació Catalana i dels clubs ciclistes Camp Clar i Tarragona; l'equipament s'adaptarà a un nou ús per donar cabuda als patinadors i patinadores de la ciutat, que reclamaven espai propi d'entrenament. Així, s'habilitarà un carril interior de més de sis metres i que, durant la seva instal·lació, no entrarà en conflicte amb la rutina dels ciclistes que, des d'avui, treballen per fi al velòdrom.

A l'espera del vistiplau del ple, el patinòdrom costarà 39.000 euros i serà una realitat durant la present campanya. Mentrestant, es reprenen les tecnificacions sobre dues rodes, dilluns i dimecres a la tarda, instaurades per la Federació Catalana i en coordinació amb el Club Ciclista Camp Clar.

El velòdrom preveu acollir també proves de la Lliga Catalana de pista i reactiva un indret ideal per a la pràctica d'esportistes de totes les edats, especialment dels joves valors.  

Durant els gairebé quatre anys de tancament, s'han millorat els vestidors, les dutxes i el gimnàs, entre altres tasques per optimitzar l'antiga seu dels Jocs Mediterranis.