'La Vida con Williams', un documental ADN Tarragona

La tarragonina Ana Megía té 27 anys  i pateix la síndrome de Wiliams Beuren. És la protagonista de la primera incursió audiovisual en el món del documental d'Emanuel Munteanu, que ha presentat un treball on, seguint la quotidianitat de l'Ana, ens descriu la malaltia provocada per la pèrdua de material genètic i que comporta, entre altres, hipercalcèmia o discapacitat intel·lectual lleu. Amb sensibilitat, el treball de Munteanu ens presenta una protagonista vital que conviu amb la síndrome i que es supera dia a dia. Una mostra més, el fet que s'exposi com a protagonista d'aquest documental.

Una història de superació quotidiana que ha de servir per donar a conèixer i entendre la malaltia i que es va gestar l'any 2012 quan director i protagonista van coincidir a l'escola de teatre de Reus.

La vida con Williams, una història de superació ha comptat amb la col·laboració i complicitat entre altres de la Diputació l'Ajuntament de Tarragona, presents també a la preestrena del documental al Teatre Tarragona. La següent parada d'aquest treball serà Madrid i, posteriorment, Munteanu té previst portar-lo a diferents festivals.