Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Més d'un centenar d'entitats reclamen mesures a la Generalitat per la seguretat a la química

Quan es compleix un mes de l'explosió a l'empresa química IQOXE, unes 130 entitats han signat un manifest on es recullen diverses mesures que els col·lectius consideren necessàries i urgents després de l'accident. Més enllà del cas d'IQOXE, recorden el risc permanent de la indústria i també el seu impacte per sorolls, males olors i contaminació. Assenyalen que la Generalitat acumula promeses incomplertes i que un mes després no està proposant res per resoldre la problemàtica.

Sota el lema "SOM TERRITORI. La impunitat s’ha acabat!" el manifest llegit aquest divendres a la plaça de la Font planteja mesures en matèria transparència, seguretat, impacte en la salut i el medi ambient i de nova legislació. D'aquesta manera, posen l'accent en la necessitat de la mobilització ciutadana per defensar les persones i el territori davant les empreses i la falta d'acció de l'administració.

Les entitats registraran el paquet de mesures la setmana vinent a través del Departament de Presidència. Amb el centenar de firmes, volen fer pressió perquè la Generalitat les acabi assumint com a pròpies.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ