Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

TEPSA estrena instal·lacions al Moll de la Química i anuncia noves ampliacions

L'empresa TEPSA ha posat en marxa un nou punt de descàrrega al Moll de la Química de Tarragona. Es tracta de la primera fase d'expansió d'aquesta companyia especialitzada en la distribució de productes líquids a granel que també inicia ara la segona ampliació per incrementar la capacitat d'emmagatzematge. L'empresa invertirà uns 4 milions d'euros en la construcció de les noves instal·lacions.

Aquest dijous s'ha fet la primera operativa de descàrrega del nou espai d'atracament de TEPSA al Moll de la Química del Port de Tarragona. Així es posa en marxa la primera fase d'expansió d'aquesta empresa especialitzada en la recepció, l'emmagatzematge i la redistribució de productes líquids a granel. TEPSA, amb 30 anys d'història a Tarragona, incrementa ara en 15.000 metres cúbics la seva capacitat d'emmagatzematge i engega ja la segona fase d'ampliació que ha de suposar 14.000 metres cúbics més.

La companyia invertirà uns 4 milions d'euros en tres fases que també suposaran la construcció de nous tancs amb una capacitat total de 50.000 metres cúbics, i en total la terminal superarà els 100.000. A través de línies d'atracament com la que s'ha estrenat aquest dijous, arriben aquí productes químics de base que després serviran a diverses empreses del complex petroquímic de Tarragona. I és que l'emplaçament del Moll és clau per l'aposta de TEPSA al territori. 

L'expansió d'empreses com TEPSA reverteix, naturalment, en una major activitat en les 18 hectàrees del Moll de la Química, de les quals 16,5 ja estan concessionades per empreses. L'endemà d'haver presentat un balanç del 2019 amb xifres econòmiques de rècord, el Port atribueix part d'aquest mèrit a les inversions de les companyies que hi operen. 

Al Moll de la Química també s'hi preveuen inversions per part de l'autoritat portuària, en aquest cas en l'àmbit ferroviari i també per acabar de completar la instal·lació de la xarxa antiincendis per dotar la infraestructura d'alts estàndards de seguretat. 

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ