Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

Nou rècord de creuers a Tarragona, a punt d'iniciar les obres del nou moll

 

128.000 passatgers van passar per Tarragona el 2019 procedents dels creuers que atraquen al Port. Són 30.000 més que l'any anterior (un 30% més), amb un total de 63 escales, 6 més que el 2018. El Port es fixa ara la voluntat de millorar el 8,9 de nota que donen els creueristes a la destinació -el 94,2% diu que la recomanaran. L'any passat ja va estrenar-se el Welcome Center al Moll de Costa i aquest any, en poques setmanes, arrencaran les obres del nou moll de creuers, a l'anomenat Moll de Balears.

Les obres conviuran amb la temporada de creuers del 2020 que comença a finals d'aquest febrer. En paral·lel, aquest i el vinent seran els anys de redacció del projecte del contradic dels Prats, davant la platja de la Pineda. La infraestructura consolidarà l'espai logístic del Port i obrirà les portes a un nou espai pels creuers, a mitjà termini. El port ja ha reservat la primera partida de 15 milions pel 2022 amb l'objectiu d'iniciar unes obres que aniran en paral·lel a la recuperació de l'espai natural protegit de Cal·lípolis.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ