Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

Ciclisme al velòdrom per primer cop des del 2016

Seu dels jocs de boles de Tarragona 2018, la instal·lació de l'Anella Mediterrània de Camp Clar obrirà de nou les seves portes a partir de la setmana vinent. Més enllà dels Jocs, l'espai no disposa d'activitat des de fa gairebé quatre anys.

Les portes del velòdrom de Camp Clar van tancar-se durant la primavera del 2016 per habilitar-lo de cara a uns Jocs que, poc després, van endarrerir-se fins al 2018. D'aquí a uns dies es preveu que la instal·lació s'activi per respondre a les necessitats dels ciclistes locals i, especialment, de la Federació Catalana de Ciclisme. D'aquesta manera, l'ús es restringirà a esportistes i entitats federades sota lloguer previ.

Durant el temps d'inactivitat, s'han realitzat millores diverses a la zona de serveis i vestidors, a més de la mateixa pista i a la instal·lació elèctrica. No es descarta, mentrestant, la futura adequació d'un carril interior destinat a patinadors, una llarga reivindicació dels practicants de la disciplina a Tarragona.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ