Sergi Parés: 'Estem encantats amb Toni Seligrat'

El director esportiu considera, a més, que l'actual Nàstic disposa de l'experiència i la competitivitat necessària per afrontar el repte de millor les prestacions mostrades fins ara a la Segona B.

L'aposta de l'estiu va ser desencertada i moltes de les incorporacions, tot i treballar-es durant mesos, no van respondre a les expectatives. Parès no se n'amaga del fracàs esportiu del primer tram de campionat. La prova més clara és la revolució aplicada durant el gener amb l'arribada de cinc futbolistes.

Des del Consell d'Administració del Nàstic han recuperat els ànims gràcies als últims resultats d'un Nàstic que encadena cinc partits sense perdre. Més enllà dels punts, cinc per damunt del descens, agrada el compromís de nois de la casa com Carbia i de veterans amb experiència per afrontar la delicada situació dels tarragonins. No s'ha fitxat res a esquena de Toni Seligrat, que guanya números com a possible entrenador de la temporada vinent.

El mercat de fitxatges va tancar-se a finals del gener amb sortides obligades per deixar lloc als acabats d'aterrar a un Nou Estadi que, lluny de la part alta, es capfica a acabar dignament la campanya per preparar a consciència la següent, amb gairebé tota probabilitat, a la Segona B.