Experiència i compromís per redreçar el Nàstic

Dia de presentacions oficials al Nàstic amb la posada en escena de les cinc cares noves de l'hivern. Alguns'ja han debutat i altres seran rellevants des d'aquest cap de setmana amb l'objectiu d'evitar el patiment per salvar-se a la Segona B.

Jesús Rueda és un experimentat central de gairebé 33 anys provinent de l'Extremadura i amb experiència a la Champions. Va ser titular dies enrere amb gol en pròpia porta.

Fran Carbia és de Tarragona, té 27 anys, va estrenar-se amb dos gols davant l'Ebro i serà el relleu del lesionat Brugui aquest mateix diumenge i a Cornellà.

No ceurem en acció, en canvi, Javi Ribelles, de 27 anys i provinent de l'Unionistas de Salamanca. Una greu lesió l'ha deixat fora dels esquemes de Toni Seligrat.

Mentrestant i arribat de l'Hércules, Fran Miranda és ja un intocable del Nàstic al doble pivot. Aporta estabilitat defensiva a l'equip.

A Fausto Tienza, un altre migcampista defensiu, encara no l'hem pogut contemplar va ser l'últim fitxatge del gener. El Panathinaikos l'ha cedit fins al 30 de juny.

Són les cinc cares noves del Nàstic de Toni Seligrat, cinc punts per damunt del descens i a 14 del 'playoff'.