Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Els càmpings de Tarragona ciutat xifren en més d'un milió les pèrdues pel temporal

L’Agrupació de Càmpings de Tarragona Ciutat quantifica en més d’un milió d’euros les pèrdues acumulades per les destrosses provocades pel pas del temporal Glòria per les platges tarragonines. Els empresaris confien poder iniciar la temporada amb normalitat el mes d’abril, amb la vista posada a la Setmana Santa.

El càmping les Palmeres, a la Platja Llarga, haurà de treballar per recuperar la tanca perimetral que delimita la zona d’acampada amb la platja i també els edificis de primera línia de mar danyats arran del efectes del temporal. La imatge es repeteix a la resta de càmpings de la línia litoral del nord de Tarragona i preocupa als empresaris. L’agrupació de Càmpings de Tarragona Ciutat quantifica el cost dels danys globals dels set càmpings que la formen en més d’un milió d’euros, amb especial afectació dels equipaments ubicats prop de la Platja Llarga.

Des de l’Agrupació es buscarà complicitats amb les diferents administracions, a les quals es demana empara. Entre altres, es treballa amb la delegació provincial de costes per planificar actuacions al litoral que ajudin a prevenir i minimitzar emergències com la viscuda amb el pas del Glòria.

Ara els càmpings treballen per recuperar-se i confien poder arribar a temps per iniciar la temporada a principis d’abril amb la voluntat que la situació estigui completament normalitzada per Setmana Santa, el primer dels moments d’alta ocupació dels càmpings.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ