El Tarragona Sona Flamenc ensenya a ballar a Sant Salvador

Aquestes setmanes Tarragona respira flamenc. El festival dedicat a aquest art, a banda d’actuacions i activitats de carrer, també convida als tarragonins a aprendre´l a ballar. Són diversos els punts on durant la setmana professionals del sector ofereixen classes obertes per apropar el flamenc als tarragonins. És el cas, per exemple, del centre cívic de Sant Salvador. 

Victoria Latorre ensenya compassos i passos bàsics de flamenc als assistents a la primera de les classes obertes programades dins  el Tarragona Sona Flamenc al centre cívic de Sant Salvador. Són classes obertes i gratuïtes que incideixen en el ball flamenc i permeten apropar els assistents a aquest tipus d’art. També les sevillanes són protagonistes d’aquestes sessions obertes que impulsa l’Associació Cultural de Amigos de Andalucía de Sant Salvador.

El Centre Cívic de Salt Salvador és només un dels punts on durant les dues setmanes que dura el festival s’impartiran classes obertes relacionades amb el món del flamenc. La Cooperativa Obrera, a través de l’Espai Evohé o l’estudi de dansa Art i Flamenc, seran també altres punts de trobada de tots aquells que vulguin conèixer o apropar-se al món del flamenc.

A banda de les classes obertes intersetmanals, el Centre Cívic de Sant Salvador preveu tancar el festival, el dissabte 15 de febrer, amb una masterclass dirigida per la Tani, directora de l’escola de flamenc de Barcelona que porta el seu nom i que ha treballat amb figures de renom del món del flamenc.