La mobilització no genera cues als bancs

Sobre les vuit del matí les principals seus dels bancs de Tarragona treballaven al ritme habitual. Si s’esperaven cues a les portes d’aquests centres després que Crida per la Democràcia promogués una retirada conjunta de diners, a la capital no s’han produït. Com a mínim entre vuit i nou del matí, amb la qual cosa, l’acció de protesta s’ha acabat convertint en un acte íntim.

A diferència de Tarragona ciutat, als municipis del Camp de Tarragona, amb oficines més concentrades, l’acció sí ha tingut certa visibilitat a peu de carrer. Si més no a Valls, un dels bastions de l’independentisme a l’interior. Degoteig constant, ordenat i pausat de clients retirant diners a diverses oficines, alguna cua esporàdica i ganes de fer visible la protesta retirant una xifra concreta de diners: 155 euros.

No tothom ha pogut retirar la xifra que testimonia l’article de la Constitució que planeja sobre Catalunya. A les oficines automatitzades els caixers no tenen bitllets de cinc euros.

Les motivacions dels clients que han seguit la crida. Protestar per la resposta de l’Estat, però també castigar l’actitud dels bancs traslladant seus.

Tot i aquestes motivacions, a Montblanc, la mobilització tampoc ha provocat cues a les portes dels bancs.