Seligrat: 'Hem portat jugadors que es morien de ganes de venir al Nàstic'

Punt final, aquest divendres, al mercat de fitxatges d'uns grana reforçats amb Fran Carbia, Fausto Tienza, Ribelles, Miranda i Jesús Rueda. Toni Seligrat dona el vistiplau a la nova plantilla, que s'ha tancat amb els adéus de Petcoff, Lolo Plá i Habrán. Amb dos punts d'avantatge sobre el descens, diumenge els grana rebran l'Ebro al Nou Estadi.

És la primera vegada que el veiem com a grana des que era un jove talent que va buscar fortuna a Reus, a Geòrgia i posteriorment a Eivissa. El davanter Fran Carbia, visiblement satisfet, ja treballa a les ordres d'un Toni Seligrat que dona per positiva la finestra del gener amb l'arribada de Carbia, Jesús Rueda, Ribelles, Miranda i Fausto Tienza. Aquest últim, però, encara no s'ha incorporat al grup.

La cara de la jornada és Carbia i la creu, Romain Habran, que surt com a cedit cap a Melilla sense complir amb les expectatives generades per la seva incorporació a l'estiu. Lolo Plá i Petcoff, que reforça el Logroñés, són els altres dos comiats. Serà un Nàstic amb major compromís que l'existent durant el primer tram de campionat.

Veurem si és aviat per veure en acció o no Carbia aquest diumenge i a casa contra l'Ebro.