L'Ajuntament de Tarragona treballa en tres opcions per quan tanqui el pàrquing de la Tabacalera

 

 

Tarragona perdrà a finals del mes que ve les gairebé 250 places del pàrquing dissuasori de la Tabacalera. L’espai estava cedit per un particular que ara vol recuperar els terrenys. L’Ajuntament està treballant amb tres alternatives per no perdre places de pàrquings.

Gairebé 250 places amb una ocupació diària plena. Això suposo un moviment d’entre 9 i 10 mil cotxes cada mes. Aquestes són les dades del pàrquing dissuasiu de la Tabacalera. A finals de novembre l’Ajuntament de Tarragona es veu obligat a tancar-lo per contracte. Aquest terrenys són privats i ara el propietari els vol recuperar perquè s’hi construiran vivendes.
El consistori ja està treballant amb tres alternatives. Les dues primeres passarien per habilitar dos nous pàrquings dissuasius, que serien com la Tabacalera, de zona taronja.
La tercera opció és que el pàrquing soterrani del Serrallo, passi a tenir la tarifa diària de 5 euros i mig, com tenen ja els aparcaments municipals. Aquesta alternativa ja s’està negociant amb l’autoritat portuària que és qui té la propietat d’aquest pàrquing. L’Ajuntament creu que s’acabaran portant a terme les tres opcions. A banda el consistori també ha anunciat que ampliarà el pàrquing dissuasiu de la zona del cementiri que passarà del tres mil metres quadrats actuals als onze mil.