Torna el millor CBT

El líder de l'EBA ha deixat enrere l'única crisi de resultats del curs, 2 derrotes frenades per 2 victòries en què els rivals no han disposat d'opcions en atac. Ara torna l'absent Sorolla i Berni recupera també l'essència d'un primer classificat en solitari.

El CBT només ha perdut tres partits de setze possibles, dos d'ells consecutius i contra el Cornellà i el Badalonès. Això va generar dubtes al cos tècnic abans de passar per la pista del Barberà i de rebre a casa el Castelldefels: hi havia molt a perdre i poc a guanyar. Per primer cop va semblar que la defensa blava no era inexpugnable... Una sensació que ja és cosa del passat després de deixar els dos darrers oponents en 41 i 53 punts. El líder ho és més que mai.

Els del Serrallo compten amb dos triomfs més que el segon de la taula, el Mollet, que empata amb el Cornellà, el primer dels clubs que no disputaria la fase per pujar a la LEB Plata. La Lliga EBA no es trenca, hem superat l'equador i les diferències són mínimes.

La següent parada del CBT se situa a Sants, cinquè per sota i que suma dues derrotes seguides. L'anada va acabar amb triomf tarragoní per 8 punts. El Sants-CBT començarà diumenge a les 13 hores.