El Nàstic no té gol

La millora defensiva experimentada les últimes setmanes no arriba acompanyada d'un rendiment ofensiu que respongui a les obligacions dels grana a la Segona B. Tot i la important inversió duta a terme a la davantera durant l'estiu, l'atac és l'assignatura pendent del conjunt de Toni Seligrat.

23 gols en 22 jornades és poc més d'un per partit, la mitjana del Nàstic a la categoria de bronze tot i disposar de referents com Pedro Martín i que, fins ara, rendeixen molt per sota de l'exigit. El curs passat i a les files del Lleida Esportiu, l'actual davanter grana ja en portava 13.

I atenció al detall perquè els següents 4 màxims golejadors del Nàstic són defenses: Bonilla, amb 3 gols, i Juan Rodríguez, David Goldar i Bruno Perone, amb dos; aquest últim ni tan sols milita ja a l'equip. Creu la plantilla que l'estabilitat defensiva de les últimes setmanes, amb la porteria a zero en tres partits consecutius, servirà d'estímul per fer encaixar les peces necessàries que catapultin l'atac del Nàstic cap a xifres molt més dignes.

Dos punts per sobre del primer rival que aconseguiria la permanència, encadenar quatre jornades sense perdre ha aportat confiança.

Diumenge a les 12 del migdia el Nàstic jugarà a casa davant un Ebro a qui ja va guanyar com a visitant. Ho farà amb els dubtes de Thomas Amang i Javi Márquez, i amb les baixes de Pol Prats i Javi Ribelles, després de confirmar-se que el nouvingut necessitarà tres mesos per superar la lesió a un dit del peu esquerre.