A una victòria de sentenciar virtualment el passi a la 'Final Four'

Queden vuit jornades de fase regular i, després de dos partits consecutius com a visitants, els tarragonins conserven l'avantatge de tretze punts respecte al principal perseguidor, un VP Madrid que passarà aquest cap de setmana pel pavelló cooperativista.

Tan sols un daltabaix podria provocar que Tarragona no disposi, d'aquí a pocs mesos, de l'opció de pujar al sostre de l'especialitat dues temporades després. El Volei SPiSP continua intractable i ha superat amb nota els dos viatges a pistes de la part baixa que l'han creuat de manera victoriosa amb conjunts que es juguen la salvació. L'1 a 3 a Mundet i a Màlaga manté l'equip en la segona plaça i només per darrere del Barça, l'únic rival capaç de superar-los aquesta temporada. La fortalesa mental del jove vestidor sorprèn, fins i tot, a l'entrenador local.

Guanyar dissabte al vespre contra el Volei Playa Madrid suposaria pràcticament la sentència perquè, amb 26 punts, els madrilenys són els tercers de la Superlliga 2 quan només hi ha dues places d'accés a la fase per pujar.

Un nou triomf permetria afrontar amb relativa calma els tres pròxims viatges a Almeria, Barcelona i Leganés, els oponents més complicats de la resta de la temporada regular, i en què el Volei SPiSP podria patir absències per motius laborals. Qui no hi serà dissabte, encara, és Isaac Valiño, lesionat i pendent de si ha de passar o no pel quiròfan.