La millor ratxa defensiva en gairebé 4 anys

Feia 40 mesos que el Nàstic no encadenava tres partits sense rebre cap gol a la Lliga. La ratxa al darrere continua i l'estadística de Toni Seligrat s'equipara amb la dels millors moments de Vicente Moreno lluitant per l'ascens a Primera.

3 anys i quatre mesos després el Nàstic ha sumat tres resultats consecutius sense encaixar cap gol, el mateix registre que va assolir el maig del 2016 imposant-se al Saragossa i l'Osasuna, i empatant contra el Leganés. Va ser l'últim tram de la campanya en què Vicente Moreno va disputar sense sort la fase per pujar a la màxima categoria.

Ara, però, les aspiracions dels tarragonins són molt més humils perquè l'únic deure és el de no patir per continuar a la Segona B. El triomf a casa davant el filial del Barça i els empats a domicili contra el Llagostera i l'Andorra permeten, almenys, allunyar la part baixa a dos punts, i és que cap dels immediats perseguidors del Nàstic ha guanyat en 15 dies. L'entrada de Pol Domingo i l'arribada de Ribelles han reforçat la parcel·la defensiva.

Menys profitós és el rendiment ofensiu del Nàstic amb 23 gols en 22 jornades. És cert que a la Segona B la majoria de plantilles marquen poc, però la sequera de les últimes setmanes és preocupant amb tan sols tres dianes durant els últims set partits.

El Nàstic-Ebro de diumenge a les 12 del migdia confirmarà o no la millora defensiva i la manca de gol d'un equip en què el seu principal referent, Pedro Martín, tan sols n'ha marcat 5.