Treball intens per reparar els desperfectes causats pel temporal a Tarragona

 

El temporal d’ahir a la tarda va provocar nombroses incidències. El telèfon 112 d’emergències ha rebut fins aquest matí 209 trucades des del Tarragonès i 73 des de l’Alt Camp. Els Bombers han fet prop de 90 sortides a les nostres comarques.  També hi va haver talls de subministrament elèctric en diversos abonats al Tarragonès, on també va veure’s afectada la línia ferroviària, amb diverses incidències als trens que passaven per la Costa Daurada. Pel que fa a les carreteres, un accident a l’AP7 a Tarragona va provocar fins a 4 quilòmetres de cua a l’autopista. També hi va haver un xoc frontal amb 2 ferits lleus a la C-14 a Montblanc. Al Tallagonès també va quedar tellada per la pluja la T-203 al Catllar.

El parc de les Granotes és un dels llocs de la ciutat de Tarragona que més danys a patit. A banda de la caiguda de diversos arbres, va caure part d’aquesta pèrgola de formigó. En un parell de dies es retirarà tota perquè la part que encara aguanta està danyada i hi ha perill d’esfondrament i s’haurà de tornar a construir tota. El temporal d’ahir a Tarragona no va causar cap ferit a la via pública, però sí en una comunitat privada, on un home va rebre un cop que li va trencar la cama. Si que hi ha però molts danys materials, la majoria d’incidències caiguda d’arbres, sobretot a la urbanització residencial de Boscos. L’Ajuntament ha aplicat un dispositiu especial per solucionar-ho tot.
Un dels altres efectes d’aquest temporal ha estat que el Circ ha tancat les seves portes a causa d’una tanca caiguda i per tasques de neteja. El Pretori també ha tancat als visitant perquè es van trencar vidres de la sala del Sarcòfag. En aquests dos monuments ja s’hi està treballant per poder-ho solucionar al més aviat possible. L’Ajuntament encara no ha quantificat els danys de tota la ciutat.
Si marxem cap a la platja aquesta és la imatge després de la tempesta. El Club de Vela de la Platja Llarga ha petit danys en una trentena d’embarcacions.
Al costat de la platja Llarga al matí encara estaven tallats els accessos al Càmping Les Salines i al restaurant Mirall d’Estiu.